De bedste “Game of Thrones”-øjeblikke

  1. Ned Starks død: Et af de mest chokerende og afgørende øjeblikke i “Game of Thrones”-historien fandt sted i slutningen af første sæson, da Ned Stark (Sean Bean) blev henrettet for forræderi. Dette øjeblik satte tonen for resten af serien, som fremover ville blive defineret ved sin villighed til at dræbe vigtige karakterer.
  2. Slaget ved Blackwater: Sæsonens anden sæsonfinale var en spektakulær præsentation af seriens imponerende visuelle udtryk samt en spændende og spændende kampsekvens. I Slaget ved Blackwater angreb Stannis Baratheons (Stephen Dillane) styrker King’s Landing, hvor Tyrion Lannister (Peter Dinklage) ledede byens forsvar. Slaget var et vendepunkt i krigen, og det konsoliderede Tyrions status som en af seriens mest hårdføre karakterer.
  3. Det røde bryllup: Få øjeblikke i tv-historien har været så hjerteskærende og chokerende som det røde bryllup. Den brutale massakre på Robb Stark (Richard Madden), hans kone Talisa (Oona Chaplin) og hans mor Catelyn (Michelle Fairley) af Frey-familien var en afgørende begivenhed for “Game of Thrones”, og det er stadig et af de mest omtalte øjeblikke fra serien.
  4. Tyrions retssag: Et af højdepunkterne i sæson fire var Tyrions retssag for mordet på Joffrey, som han ikke har begået. Retssagen var en mesterlig skuespilprøve af Dinklage, som holdt en følelsesladet og stærk tale, der i sidste ende førte til hans frifindelse.
  5. Daenerys’ drager: Et af de mest ikoniske øjeblikke i “Game of Thrones”-historien kom i første sæson, da Daenerys (Emilia Clarke) kom frem fra det brændende bål med sine tre nyudklækkede drager. Øjeblikket var en afgørende faktor for serien, og det slog Daenerys’ status fast som en vigtig aktør i krigen om Westeros.
  6. Slaget om Bastarderne: Det næstsidste afsnit i sæson seks var en episk kampsekvens, der hører til blandt de bedste, der nogensinde er blevet filmatiseret. I Battle of the Bastards stod Jon Snow (Kit Harington) over for Ramsay Bolton (Iwan Rheon) i en brutal og blodig kamp på liv og død. Episoden var en mesterklasse i actionregi og indeholdt nogle af de mest fantastiske visuelle indslag i seriens historie.
  7. Cersei’s walk of shame: Et af de mest omtalte øjeblikke fra femte sæson var Cersei Lannisters (Lena Headey) skammens gang gennem King’s Landings gader. Scenen var en stærk demonstration af Cerseis styrke og modstandsdygtighed, og den cementerede hendes status som en af seriens mest komplekse og spændende karakterer.
  8. Arya dræber Walder Frey: Efter sæsoner efter at have ventet tålmodigt fik Arya Stark (Maisie Williams) endelig sin hævn over Walder Frey (David Bradley) på den mest tilfredsstillende måde. I en handling af poetisk retfærdighed dræbte Arya Frey ved at bage ham en tærte lavet af hans egne sønner. Det var en passende afslutning for en af seriens mest foragtede skurke.
  9. The Hound vs. Brienne: En af de mest ventede kampe i “Game of Thrones”-historien fandt endelig sted i syvende sæson, da Sandor Clegane (Rory McCann) stod over for Brienne of Tarth (Gwendoline Christie). Kampen var lige så brutal og spændende, som fans havde håbet, og den endte med en overraskende sejr til Hunden.
  10. Slaget om Winterfell: Slaget om Winterfell var den største og mest imponerende kampsekvens, der nogensinde er blevet filmet til tv. Episoden var et fantastisk eksempel på seriens produktionsværdier og indeholdt nogle af de mest følelsesladede øjeblikke i seriens historie.

Find også sjove julegaver til ham og hende der er vild med GoT her. Se mere hos Gaveavisen.